Istoria eRomaniei - Iunie 2008

In jos

Istoria eRomaniei - Iunie 2008

Mesaj  OchiReci la data de Vin Mar 06, 2009 9:49 am

Avem o istorie care poate bate realitatea prin realizari fictive si discutii interminabile. O istorie lunga care insa ascunde in spatele actiunilor militare incapacitatea severa de guvernare propriu-zisa si dezinteresul majoritatii in coordonarea unui sistem eficient si echilibrat. Din pacate in ultima vreme foarte multi ecetateni au inceput chiar sa adopte pozitia altora si sa considere ca doar atat meritam cu toti. Prezentul articol se vrea o fila de istorie veche si poate fi editat de fiecare cetatean in sensul ca orice comentariu care prezinta date din aceasta perioada va fi adaugat in articol.

۞ Iunie 2008 - Presedinte BDA [ eRDP + eRBP ] : Titu Maiorescu [ Al Doilea Mandat ] [ 7 Months Ago ]

Program electoral si Candidati : A fost o lupta intre ultimi 2 presedinti castigata destul de detasat de catre Titu Maiorescu datorita activitati extinse din precedentul sau mandat si a rezultatelor avute combinate cu platforma bine organizata. Alex Craciun sa prezentat in fata electoratului cu aceasi platforma ca luna precedenta insa cu foarte putine rezultate si impliniri. La acest esec sa mai adaugat prezenta sa scazuta in media , fapte ce au condus intr-un final la esecul candidaturi , nereusind sa pacaleasca din nou poporul pentru ai acorda al 2`lea mandat [ ultimul dupa cum declara el ca dorea ].


Echipa : :
- Guvernul eRomaniei
- Prim-Ministru: dani36 [ eRBP ] ;
- Ministru de Externe: Anduu [ eRDP ]
- Consilieri pe probleme de Externe: Gaius Marius [ eUGD ] , Hattor [ eRDP ] , Iullyan [ ePL ];
- Consilier pe probleme Economice: Capitanul Panait [ eUGD ] ;
- Ministru de Interne: dani36 [ eRBP ] ;
- Consilier interimar pe probleme de Interne: DarkSight [ eRDP ]
- Ministru al Sigurantei Nationale: valyfl [ eRDP ]
- Consilieri pe probleme de Siguranta Nationala: Infinity13 [ eRDP ] , Shadow Figure [ eRDP ]
- Ministru al Culturii : elena.coman [ eRBP ] ;
- Consilieri pe probleme de Cultura : Gabrielle [ eRBP ] , Seductiv [ eUGD ] , Shadow Figure [ eRDP ].

Bilant Guvernare :
○○○ Intrarea eRomaniei in Alianta Nordica , fapt ce a stat ulterior la baza aliantei Atlantis.
○○○ Titu Maiorescu a devenit in timpul mandatului sau extrem de inactiv si in urma acestui aspect aproape orice promisiune facuta a fost incalcata si nerespectata. Ocazional un anumit minister a mai miscat , insa per total prezenta guvernare a clacat prin dezinteres si inactivitate si a reprezentat pana la urma disparitia aliantei BDA si inceputul hegemoniei eUGD ulterioare.

Realizari si evenimente non-guvernamentale :
○○○ 1. "Sinuciderea politica" a lui Titu Maiorescu se produce in acest mandat in special din cauza lipsei evidente de activitate si mai apoi din cauza modului in care a propus congressmani eRDP. Din acest moment eRDP pierde pozitia de partid forte si dispare incet din peisajul eromanesc lansand practic doar eUGD ca optiune pentru eRomania.
○○○ 2. Lansare ePariuri sub comanda lui OchiReci si mai apoi copia ei eBets sub administrarea lui Nicolae Iorga. Ambele sunt agentii de pariuri. Pentru nostalgici tin sa precizez ca eBets a fost inchis pentru asta si asta permitand astfel deschiderea eBets2
○○○ 3. Apare prima armata privata sub conducerea lui Piratul : Legiunea Straina
○○○ 4. Bilant Guvernare marca OchiReci : Here
○○○ 5. Apare una dintre primele ebanci din eRomania : eBancPost sub conducerea lui dani36
○○○ 6. Apare primul program cu caracter social in domeniul ajutorari populatiei : "primele case in rate din eRomania" program desfasurat in urma parteneriatului eBancPost administrata de dani36 si Renaissance Company administrata de OchiReci. Programul a stat la baza reinventari menirii Ministerului de Interne datorita ecoului avut in presa vremii.


avatar
OchiReci
Presedinte Fondator UCD
Presedinte Fondator UCD

masculin Numarul mesajelor : 215
Varsta : 33
Oras : Suceava
Rang Militar : Field Marshal
Varsta eR : Aprilie 2008 [ One Year ]
Data de inscriere : 15/02/2009

Vezi profilul utilizatorului http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/194952

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum